EDB får pris for Sharepoint

Konserndirektør for Consulting i EDB ErgoGroup,Hans-Henrik Merckoll.

Konserndirektør for Consulting i EDB ErgoGroup,Hans-Henrik Merckoll. Foto: EDB ErgoGroup ASA

Microsoft utpeker EDB ErgoGroup som «Årets Information worker Partner».

Micorsoft har kåret EDB ErgoGroup til «Årets Information worker Partner». I tidelingen av prisen peker Microsoft blant annet på at EDB ErgoGroup ved hjelp av Norges største SharePoint-miljø har lykkes svært godt med salg og implementering av Microsofts samhandlingsløsninger, spesielt i offentlig sektor.

- Dette er en flott fjær i hatten for alle konsulentene i EDB ErgoGroup som står på for kundene våre hver dag. Vi opplever stor interesse i markedet for våre leveranser knyttet til Sharepoint og Office 2010 og satser tungt innenfor dette området også fremover. Prisen er en sterk anerkjennelse av det arbeidet vi har lagt ned det siste året, sier konserndirektør for Consulting i EDB ErgoGroup Hans-Henrik Merckoll i en melding.

EDB ErgoGroups konsulentvirksomhet I Norge er med sine 1200 ansatte landets største leveransemiljø innenfor konsulentbaserte IT-tjenester. I tillegg kommer også konsulentmiljøer i andre forretningsenheter i Norge og i Sverige med liknende kompetanse. Virksomheten er ledende i Norge innenfor Sharepoint og andre Microsoft-baserte leveranser.

Høythengende pris
Microsoft skriver i sin begrunnelse at

- Prisen som Årets Information Worker Partner henger svært høyt da den fordrer kompetanse og suksess på tvers en rekke produkter i Microsofts produktivitetportefølje. Prisen gis til EDB ErgoGroup som ved hjelp av Norges største SharePoint-miljø har lykkes svært godt med salg og implementering av Microsofts samhandlingsløsninger, spesielt i offentlig sektor. I tillegg har de hatt stor fokus på utrulling av Office 2010 og vært både innovative og markedsorienterte i utviklingen av pakketerte produkt- og tjenestepakker gjennom sine SMART-konsepter.

Sharepoint fra EDB ErgoGroup
EDB ErgoGroup leverer i dag Sharepointbaserte tjenester til en rekke norsk virksomheter både i offentlig sektor og i det private næringslivet. Selskapet opplever sterk vekst i kompetanse og kapasitet innen Sharepoint, både på konsulentsiden og knyttet til løsningsutvikling og IT-infrastruktur. Ifølge Microsoft er EDB ErgoGroup dobbelt så store som neste norske Sharepoint- leverandør basert på norske ressurser. Selskapet har også løsninger for virksomhetsplattformer til offentlig sektor, WebInteraktor, Sharepoint for internet og SmartPoint som inngår i selskapets SMART-konsepter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.