NA24.no

Edda overøses med nettforslag

Sist oppdatert:
Nettkonkurransen til Edda Digital kan bli gull verdt for medieselskapet.

- Vi har fått utrolig stor respons og er kjempefornøyde. Vi har 85 konkrete forslag og screeningsprosessen er satt i gang. Det vil ta en tid for vi vil gjøre dette nøye. Det vi ser for oss er å få ned til 10 til 15 kandidater som vi skal møte før kåringen i august, forklarer administrerende direktør i Edda Digital, Vivi Nyseter, til NA24 Propaganda.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Nyseter vil ikke gi noen eksempler på hva slags nettsteder som er blitt foreslått. Men det er på det rene at flere av forslagene kan ende med å bli kjøpt opp slik NA24 Propaganda fortalte i begynnelsen av juni.

Les også: Idékonkurranse leder mot oppkjøp

- Vi har hele spennet fra de som er helt på idebasis til ferdige eksisterende nettsteder. Sånn sett har vi blant de 85 forslagene alle mulig typer nettsteder, og det er jo klart at enkelte av de som er interessante vurderer vi eierskap, sier Nyseter.

Edda Digital er et av medieselskapene som ikke har fått skikkelig grep om det norske nettmarkedet ennå. Det håper Nyseter vil snu seg i nær fremtid.

- Vi skal vokse og skal være aktive med nylanseringer uten at jeg kan komme med konkrete antall. Men vi vurderer lokalt og sentralt nye initiativ forløpende. Vi har store vekst ambisjoner innen digitale medier, avslutter direktøren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere