NA24.no

Effektiviser virksomheten din

Enkle grep kan gjøre stor forskjell.

NA24 Propaganda gir deg nå en Web-TV serie kalt «Strategisk HR: Økonomistyring og endringsledelse» i samarbeid med blant andre HR Norge, Mediaplanet og diverse bedrifter fra næringslivet.

Den nyeste videoen dreier seg om Lean, som rett og slett å tenke magert. Forbedringsfilosofien legger vekt på å fjerne det som ikke fører til verdiskaping og hele tiden strebe etter perfekte prosesser. Mange virksomheter i Norge har hatt stor suksess med dette.

I denne videoen forteller Roy Magnussen, fabrikksjef for OSO Hotwater, om hvordan de opplevde å se økonomisk vekst på bunnlinja til tross for finanskrise og manglende etterspørsel ved bruk av Lean.

I toppen kan du se den andre av syv episoder.

Hensikten med produksjonen er å vise norske bedriftsledere og mellomledere hvordan man, ved å ha ordnede, planlagte og strukturerte prosesser, kan stå bedre rustet for å møte utfordringer knyttet til prosedyrer, drift og effektivitet i organisasjonen.

Under kan du se den første episoden i serien:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere