NA24.no

Egmont satser på småbarn

F&B-redaktør Tjodunn Eltvik Dyrnes.
F&B-redaktør Tjodunn Eltvik Dyrnes. Foto: Egmont HM
Lanserer ny markedsplass for deg og barna dine.

Foreldre & Barn er Norges største og mest anerkjente magasin og nettsted for småbarnsforeldre. Nå lanserer F&B sin digitale markedsplass for kjøp og salg av barneutstyr og klær, Foreldre & Barn-Torget. Dette er en videreføring av den aktiviteten som målgruppen allerede er opptatt av, både på print og nett.

Det sosiale elementet er viktig for dem som møtes på den nye markedsplassen. Det skal være lett å dele annonser på Facebook, kommentere annonser og spørre venner om råd. F&B-redaktør Tjodunn Eltvik Dyrnes har testet torget internt i Egmont HM. Nå gleder hun seg til å vise det fram til mange, mange flere.

- De fleste foreldre kan kjenne seg igjen i dette. Det er så lett å ta av og kjøpe mer enn man egentlig har bruk for til poden. Og plutselig er barnet blitt for stort, og klær og utstyr blir liggende. Nettopp derfor finnes det så mye brukt som er bra,sier hun i en melding.

Gratis i lanseringsperioden
I lanseringsperioden er det gratis å legge inn annonser. Som bruker av Foreldre & Barn-Torget får du poeng etter hvert som du legger ut det du vil selge. Poengene gir deg nye muligheter på torget.

Egmont Hjemmet Mortensen har i utviklingen av Foreldre & Barn-Torget vært opptatt av at det skal være enkelt å bruke, både for selgere og kjøpere. Den som legger inn en annonse, har syv kategorier å velge mellom. Selve opplastingen er svært enkel. Det er bare å følge instruksjonen på siden, legge ved et bilde, bestemme pris og vips, er du på torget og kan starte handelen.

- Ved å kjøpe brukt, sparer du penger samtidig som du sparer miljøet. Vi ser at det har skjedd en holdningsendring blant foreldre. Tidligere var det mer uglesett å kjøpe brukt. Nå er det ansett som smart og trendy, sier Eltvik Dyrnes i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere