Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

NA24.no

Eilertsen redaktør i BT

Foto: (Scanpix)
Sist oppdatert:
Konstituert redaktør Trine Eilertsen i Bergens Tidende fikk den utlyste sjefredaktørjobben.

Trine Eilertsen har tidligere vært journalist og politisk redaktør i Bergens Tidende, før hun overtok som konstituert ansvarlig redaktør da Einar Hålien gikk til Media Norge.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye medieguide

Samtidig har Sondre Gravir blitt ansatt som ny administrerende direktør etter Didrik Munch, som leder Schibsteds Media Norge-satsing.

Eilertsen virker allerede som sjefredaktør, mens Gravir skal tiltre ved årsskiftet, heter det i en melding fra Mediehuset Bergens Tidende.

Sondre Gravir har bakgrunn fra mediebransjen, både som direktør i Schibsted og som konstituert finansdirektør i Stavanger Aftenblad. I Schibsted arbeidet han som prosjektleder for Media Norge-etableringen, mens han i Stavanger Aftenblad var stedfortreder for administrerende direktør. Han har tidligere arbeidet som konsulent og prosjektleder hos McKinsey & Company.

Gravir er i likhet med Trine Eilertsen utdannet siviløkonom fra NHH, og har i tillegg blant annet befalsutdanning fra Marinen. Eilertsen har i tillegg hovedfag i sammenlignende politikk fra UiB.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Rapporter om feil i artikkelen

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!