NA24.no


SEERMAGNETER: Men det var TV 2 som trakk det lengste strået lørdag kveld. Eilev Bjerkerud og dansepartner Nadya hadde langt flere seere enn Lars Monsen (tv).
SEERMAGNETER: Men det var TV 2 som trakk det lengste strået lørdag kveld. Eilev Bjerkerud og dansepartner Nadya hadde langt flere seere enn Lars Monsen (tv).

Eilev Bjerkerud knuste Lars Monsen

Sist oppdatert:
TV 2 tok innersvingen på NRK lørdag kveld.

Eilev Bjerkerud og dansepartner Nadya vant «Skal vi danse» lørdag kveld. Programmet hadde 692.000 seere.

Les mer: Eilev Bjerkerud vant «Skal vi danse»

Dermed tok programmet rotta på sesongpremieren til Lars Monsen på NRK.

Underholdningsserien «Monsen på villspor» hadde «bare» 519.000 seere. Riktig nok startet Monsen 25 minutter senere, men han klarte altså ikke å ta igjen forspranget til TV 2.

Ga stemmerekord

På det meste hadde dansefinalen 855.000 seere. Det skjedde da Eilev ble kåret som vinner.

– Nivået på danserne denne høsten har vært ekstremt høyt og dommerne var i ferd med å gå tom for både superlativer og tiere mot slutten av finalen, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

Han mener Eilev fremstod som en verdig vinner i en tøff kamp om «Skal vi danse»-pokalen, hvor de tre finalistene Eilev, Markus og Raylee engasjerte til stemmerekord denne sesongen.

Stjal seere fra «Nytt på nytt»

Forrige ukes mest populære TV-program var «Nytt på nytt» med 829.000 seere. Det er lavere enn normalt, men fotballkampen Tsjekkia-Norge på Max stjal seere fra alle kanaler fredag kveld.

Les mer: Høgmos Norge ydmyket av Tsjekkia

For TV 2 er det også godt nytt at flere av «Farmen»-sendingene utgjorde teten over forrige ukes mest populære TV-program.

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere