*Nettavisen* Økonomi.

En ny måte for kvalitetsleverandører å nå sine kunder på

Foto: Webphotographeer

Nå lanseres det moderne svaret på de gule sidene man tidligere brukte med fokus på kvalitet og kundeopplevelse.

04.11.14 20:58

Der nye tjenester enten har tilbudt en søkemotor eller lar tilbydere kjempe om samme tjeneste basert på pris, så vil FinnKvalitet.no satse på å effektivisere opplevelsen for begge parter.

- Kvalitet er oftest det viktigste kriteriet for noen som skal ha noe gjort, eller vil gjøre noe, forteller direktør for forretningsutvikling i Nettavisen, Pål Nisja-Wilhelmsen. Der man i for stor grad tidligere har fokusert enten på å gi muligheten til å treffe alle som kanskje kunne tenke seg å gjøre noe, eller bare fokusere på at man skal kjempe på pris, så har vi laget noe helt annet.

Det beste fra to verdener

Det unike med tjenesten er at man tar det beste fra både Gule Sider/1881 og anbudstjenester.

- For oss er det interessante med denne tjenesten at den kobler sammen noen som ønsker noe gjort med noen som ønsker å utføre denne oppgaven, med fokus på at man har referanser på nettopp det. Selv har jeg brukt mange anbudstjenester, men stort sett valgt den aktøren som har gode referanser fremfor lav pris. FinnKvalitet.no er en tjeneste som fokuserer på å finne den profesjonelle aktøren som vil gjøre jobben, og ikke bare automatisk svarer generelt.

Gode kvalitetssvar

Mange har opplevd at man får dårlige eller få svar på sine anbud og oppdrag på eksisterende tjenester, og det er detteFinnKvalitet.no vil forandre på:

- Det er enormt viktig for oss i lanseringen av dette å fortelle at dette er noe helt annet og nytt. Dette er ikke en anbudstjeneste eller en katalog, men en effektiv måte for både oppdragsgiver og leverandører å finne hverandre.

Du kan kikke på tjenesten her

FinnKvalitet.no samarbeider med Nettavisen om tjenesten, men er ikke en tjeneste eid av Mediehuset Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.