NA24.no

Endrer på hele staben

Øyvind Løland blir ny administrerende direktør i Nucleus og Kristin Agustoni er ny prosjektleder. Atle Hommersand fortsetter som byråleder og i ledelsen sammen med Løland.
Øyvind Løland blir ny administrerende direktør i Nucleus og Kristin Agustoni er ny prosjektleder. Atle Hommersand fortsetter som byråleder og i ledelsen sammen med Løland. Foto: Nucleus
Nucleus tar vekstgrep.

Kommunikasjonsbyrået Nucleus tar vekstgrep og har ansatt Øyvind Løland som administrerende direktør og Kristin Agustoni som prosjektleder og spesialrådgiver innen arrangement. Ansettelsene markerer økt fokus på forretningsutvikling og ledelse, samt en styrket satsning på arrangement som kommunikasjonsvirkemiddel.

Øyvind Løland (39) har lang erfaring som forretningsutvikler og vekstskaper. Han kommer til Nucleus fra stillingen som prosjektleder i Norden Corporate Finance, og har tidligere jobbet som prosjektleder i Rokade og konsulent i Accenture. Han har også vært forretningsutvikler i ISS og bidro sterkt i omdanningen av selskapet fra et rengjøringsselskapet til et outsourcing-selskap innenfor flere forretningsområder.

I Nucleus vil Løland være administrativt ansvarlig i tillegg til å ha et særskilt ansvar for ledelse, salg og forretningsutvikling. Byråleder Atle Hommersand fortsetter i sin nåværende stilling, men med redefinerte ansvarsområder med mer vekt på fag enn drift og administrasjon.

- Vi har kommet til et punkt i vår utvikling hvor den tradisjonelle modellen med at en rådgiver også har en rolle som daglig leder blir en hemsko for videre vekst. Derfor har vi over tid lett etter en dedikert ledelsesressurs for å ta det neste steget videre. Løland matchet alle kravene vi hadde og at han i tillegg kommer utenfra bransjen gjør ham ekstra interessant. Han kan se på vår drift og strategi med friske øyne, sier byråleder Atle Hommersand i en melding.

Jobber strategisk
- Nucleus har et stort potensial som jeg gleder meg til å videreutvikle. Etter å ha jobbet strategisk med forretningsutvikling, kjøp og salg av virksomheter og finans de siste årene, skal det bli utfordrende å jobbe i en virksomhet som kombinerer det strategiske med det kreative. Her kan jeg også få utløp for mine mer kreative sider. Kombinasjonen av drift og forretningsutvikling tiltalte meg veldig i denne prosessen, sier Løland i meldingen.

Styrket satsning på arrangement som kommunikasjonsvirkemiddel

Kristin Agustoni (50) har solid erfaring fra arrangement - og eventbransjen. Det siste tiåret som senior prosjektleder i PCO (Professional Conference Organiser) - selskapet ICS. Agustoni har bred erfaring med prosjektledelse i forbindelse med nasjonale og internasjonale arrangement av høy kompleksitet.

Enda mer satsing
- Arrangement er et potent kommunikasjonsvirkemiddel. Det er en naturlig del av verktøykassen til et kommunikasjonsbyrå, og noe vi har levert i flere år. Vi styrker vår satsning med Kristin Agustoni som har solid ekspertise på dette området. Vi tror kombinasjonen av strategisk kommunikasjon og teknisk gjennomføringsevne vil bli en vinner i dette markedet, sier Hommersand i meldingen.

- For meg blir det nytt, spennende og inspirerende å ha kommunikasjonskompetanse blant kollegaene mine, sier Agustoni som er vant til å samarbeide med eksterne leverandører fra tidligere.

- Jeg opplever stadig oftere at kundene etterspør strategisk forankring. Strategisk innhold, visuelle profiler, nettsider og trykt materiell inngår svært ofte i et arrangement. Alt dette kan vi levere ut fra eget hus og det tror jeg gir en unik helhet som kommer kunden til gode, sier Agustoni i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere