NA24.no

Foto: Fotograf:Pål Wilhelmsen Nisja (Mediehuset Nettavisen)

Er dette et pervertert gartneri?

Sist oppdatert:
DN kaster stein i glasshus.

I Dagens Næringslivs fredagsmagasin D2 er det en lang artikel om at bedrifter som har kontorlokaler i glasshus «sliter».

Avisen skriver dette om flere kontorbygg som er bygd inn i glass; «Er det et pervertert gartneri? Et rituelt gravsted? Et funklende minnesmerke for turbokapitalister?». I fleng trekkes PWC-bygget i Oslo, Telenor-bygget i Trondheim og Frammo Engineerings hovedkvarter i Bergen frem.

Disse byggene skal være dårlige fordi de gir et svært høyt energiforbruk. Dert meldes også om store temperasjonssvingninger og økt sykefravær i disse glasshusene. Et bilde og gjennomgang av DNs eget glasshus er imidlertid utelatt i reportasjen.

Derfor kan vi i NA24 Propaganda hjelpe til med dette. (sjekk over).

Omtalen av Dagens Næringslivs eget glasshus i Oslo utelates til en hale på slutten av artikelen: «For ordens skyld: Denne artikkelen ble skrevet i det nyreiste glassbygget Akerselva Atrium, som ble innviet i påsken.»

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere