Gå til sidens hovedinnhold

Er dette «nye» Sex og Singelliv?

TV3 kaller alle til gates med ny satsing.

Glem «Mad Men», det er en ny generasjon kvinner på vei. Dramaserien «Pan Am» tar oss tilbake til 1963 og tidenes mest glamorøse flyselskap, «Pan Am». Mens en rask, ny og luksuriøs flåte av jetfly tar av mot fjerne destinasjoner, er selskapets flyvertinner i førersetet på en reise som er formet av romanser og internasjonal spionasje. Spenning og romantikk ligger i luften for reisende om bord på «Pan Am», skriver TV3 i en pressemelding.

Lidenskap, sjalusi og spionasje. De gjør alt – og de gjør det på 30.000 fot. 60-tallets stil, jet-alderens energi og engasjement og et drama fullt av sexy forviklinger flettes i hverandre i denne nye serien fra Sony. I den moderne verden representerer internasjonal flyreise toppen av luksus, og «Pan Am» er det heteste navnet i bransjen. Flyene er glamorøse, pilotene er rockestjerner og flyvertinnene er de mest ettertraktede i verden. Ikke bare må de være unge og vakre, men for å representere Pan Am må de også være skolerte, kultiverte og dannede. De er opplært til å takle alt fra akutt sykdom til flørtende passasjerer – alt uten så mye som en rynke i den perfekte uniformen eller en hårlokk på avveie

Dating i luften
Dean er den arrogante, karismatiske og ambisiøse nye piloten av en ny rase som ikke har fått militær trening. På tross av selskapets policy dater han Bridget, en strålende skjønnhet med en mystisk fortid. Den rebelske bohemen Maggie, spilt av Christina Ricci, forvandles til en tilkneppet profesjonell flyvertinne for å kunne reise verden rundt. For å gjøre crewet komplett møter vi flørtende Collette, den spenningssøkende Kate samt Laura, Kates yngre søster som rømmer fra et trist ekteskap i forstadens kjedsomhet til fordel for et liv blant skyene.

Solid start i USA
«Pan Am» åpnet med solide tall da serien nylig hadde premiere i USA. Ifølge seriens produsent og tidligere flyvertinne i «Pan Am» Nancy Hult Ganis vil serien, i tillegg til livet om bord, ta for seg historiske hendelser som invasjonen av Grisebukta, president John F. Kennedys besøk til Berlin, romturer og Martin Luther Kings kamp for menneskerettigheter i USA, skriver TV3 i meldingen.

Dramaserien har premiere på TV3/TV3 HD torsdag 27. oktober klokken 21.00.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken