NA24.no

Er du en idiot?

Sist oppdatert:
Tør du ta den store idiottesten? Den er veldig enkel. Helt sant. Kors på halsen.

Våren er her med alt dette tilfører. Kona maser om at du skal bli med på loppemarked, garasjen må ryddes, hagen må rakes, vinterdekkene skiftes.

LES OGSÅ: Ti gode tidsfordrivere
OG: Billig fyll for Homer Simpson

Hvorfor ikke heller være hjemme og spille våre fantastiske flash-spill? Vi tilbyr deg et bredt utvalg av artige spill fra vår spilldatabase 007.no.

Denne uken har vi noen virkelige godsaker til deg, på direkte anbefaling fra redaksjonen i Spillmagasinet:

Shift

Hjernetrim - Labyrint
Spill «Shift»

I «Shift» er det om å gjøre å føre den mystiske mannen gjennom forskjellige labyrinter og hindringer. Enkelte ganger er eneste utvei å trykke shift, noe som vrenger hele spillverdenen, derav navnet! Spillet går kun i sort/hvitt. Hvem vet hva som venter deg bak døren?

Spill «Shift»


Fancy Pants Adventure

Eventyr - Gå og samle
Spill «Fancy Pants Adventure»

Drømmer du om noen skikkelige «fancy pants»? Da må du drømme videre, men du kan drømme samtidig som du spiller «Fancy Pants Adventure». Her løper du rundt som gutten med de gule buksene, spiser poeng og passer deg for edderkoppene. Dette er et flott spill både grafisk og teknisk. God flyt i bevegelsene når du spiller. Et plattformspill som anbefales.

Spill «Fancy Pants Adventure»


IndestructoTank

Action - Fly og kræsj
Spill «IndestructoTank»

Liker du å kjøre bil? Drømmer du om å kjøre en ekstra stor bil, kanskje til og med en tanks? Da har du sjansen i dette spillet. Dette er et populært spill der du kjører en tanks, prøver å styre unna helikoptrene som er ute etter deg og skyter tilbake på de. Få ut dine indre demoner og ødelegge helikopterne!

Spill «IndestructoTank»


The Idiot Test

Hjernetrim - Quiz
Spill «The Idiot Test»

Tør du ta den store idiottesten? Instruksjonene om hva du skal gjøre kommer underveis. Det høres kanskje uproblematisk å trykke to ganger på en gul knapp? Ta testen og finn ut om du er en idiot!

Spill «The Idiot Test»

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere