Facebook har bursdag

Foto: Illustrasjon

Lite viste gründeren om at nettverket skulle samle over 150 millioner mennesker verden over.

I dag er det nøyaktig fem år siden nettverket ble åpnet og i Norge er hver tredje nordmann bruker. Gründeren Mark Zuckerberg etablerte nettstedet februar 2004.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Nå samler nettstedet 150 millioner mennesker verden rundt. Zuckerberg er stolt av at så mange bruker nettverket til å engasjere seg og forstå verden rundt dem.

Takker brukerne
- Vi er glade og ydmyke for at så mange bruker Facebook på denne måten, skriver Zuckerberg i sin egen blogg på Facebook.

Og fortsetter:

- Mens vi på Facebook lager produkter for at mennesker skal kunne dele informasjon effektivt, er Facebook egentlig mer et produkt av menneskene som bruker det. Uten kontakten de har med andre, ville ikke produktene vi lager ha stor nytte.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Ikke kake
- Kulturen til internett har også utviklet seg dramatisk de siste årene. Før ville ikke folk dele sin identitet på nettet, fortsetter han med viten om at hans nettsted har vært med på å forandre dette.

Zuckerberg deler ikke ut kake til brukerne i dag. Hans team har isteden laget en elektronisk gave som brukerne kan sende rundt til hverandre.

1507

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag