NA24.no

Falsk milliardær avslørt

Sist oppdatert:
En redaktør som har utgitt seg som Apple-toppen Steve Jobs er nå avslørt.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

De siste 14 månedene har bransjefolk i it-bransjen slukt informasjonen som har kommet ut fra en blogger som kaller seg Steven P. Jobs, ifølge New York Times. Den egentlige Steven Jobs er lederen for Apple og en av verdens mest kjente forretningsledere.

NA24 - din næringslivsavis

Den til nå ukjente skribenten har brukt bloggen til blant annet å skrive satirisk om Jobs, hans rykte som en vanskelig og egoistisk leder og teknologijournalsiter.

Egentlig redaktør
Mannen som står bak bloggen heter Daniel Lyons og hans daglige arbeid er å jobbe som redaktør i Frobes magazine.

- Jeg er sjokkert over at det har tatt så lang tid. Jeg har ikke vært så god på å holde det hemmelig. Jeg har på en måte ventet på denne telefonen i måneder, sier Lyons, ifølge New York Times.

Lyons blogg leses av rundt 700.000 i måneden. Både den ekte Jobs og Bill Gates er blant dem som har bekreftet at de leser bloggen.

Sønn av Zeus
Dermed har den ekte Jobs antakelig lest følgende beskrivelse av Apples suksess forfattet av Lyons i bloggen.

«Min plan for tiden er å leve for alltid og å fortsette å bestemme her, om kanskje med færre restriksjoner på mine krefter. Sannheten er at jeg ikke er et menneske – jeg er en halvgud, sønn av Zeus, født av en menneskelig kvinne, men faren min er gudenes sjef, kongen av lynet»

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere