NA24.no

Falskneren har vært på røvertokt før

Foto: Kallestad, Gorm (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Runar Døving tilla Aftenpostens Per Egil Hegge meninger han ikke hadde allerede i 2004.

Det er ikke bare reklamemann Kjetil Try som har vært utsatt for professor Runar Døving.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Det har blitt mye bråk etter at professor Runar Døving og kollega Trond Blindheim i helgen fikk en forfalsket kronikk på trykk i Dagbladet. De to utga seg for å være reklamemannen Kjetil Try. Det er imidlertid ikke første gang Døving utnytter andres navn.

- Døving sendte en slags debattartikkel til Aftenposten med en ganske kraftig polemisk kritikk av meg basert på noen sitater han hadde plassert i anførselstegn og tillagt meg. Meningene var ikke i nærheten av hva jeg kunne ha skrevet eller uttalt, sier Hegge til Dagbladet.

Hegge sier Døving mente «det var greit» å tillegge ham meninger, fordi det var en satirisk tekst. Han er ikke imponert over professoren ved Markedshøyskolen.

- Hvis du ikke skjønner at du ikke skal skrive ting i andres navn, så vet jeg ikke om det hjelper med utdannelse eller en professortittel, sier Hegge til Dagbladet.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere