Fanger seere med nyhetene

P4s nyhetssendinger på Viasat 4 øker seerskaren.

Å få dagens nyheter servert på under fem minutter på tv appellerer til tv-seerne.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

Da Viasat 4 ble lansert i samarbeid mellom MTG og P4 var nyheter ett viktig element i sendeskjemaet. Et halvt år etter at kanalen kom på lufta har seingen på nyhetssendingene doblet seg.

En lagt ned
Samtidig har kanalen lagt ned den seneste av de tre nyhetssendingene.

- Årsaken til at vi har kuttet denne sendingen er at vi har ulik programmer foran og dermed kommer nyhetene til ulikt tidspunkt. Som fotball på onsdag og film på torsdag. Skal man sende nyheter bør man ha det på et fast tidspunkt, sier informasjonssjef i Viasat 4 Glenn Ø. Støldal.

Storveis fornøyd
Samtidig er han storveis fornøyd med at seertallene går fremover. Dagens første nyhetssending som går på lufta like før klokken 18 hadde i oktober i fjor i gjennomsnitt 8000 seere. Et halvt år etter er tallet 13.000. For sendingen som går like før klokken 20 er tilsvarende tall henholdsvis 13.000 og 20.000 seere.

- Vi har valgt å legge ressursene i våre tidligere sendinger som vi konstatere at øker. Og det er hyggelig, sier informasjonssjefen som forteller at det ikke er noen planer om å utvide eller endre i strukturen på nyhetssendingene med det første.

Til daglig jobber fem mennesker med nyhetene til Viasat 4, i tillegg til at alle som jobber med nyheter i P4 leverer innhold til sendingene.

Har du medietips - ta kontakt med NA24 Propaganda.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.