NA24.no

Får millionordre fra TV2

Foto: Aleksander Wiken
Sist oppdatert:
Vizrt sikrer seg den største ordren noensinne innen et felt.

TV-grafikkselskapet Vizrt opplyser at de har fått en storavtale med TV2.

Norges største kommersielle kanal har lagt inn en ordre på å benytte seg av produktet Viz VideoHub. Dette produktet er et system for videoklipp og, TV2 skal benytte det intellegente systemet til å lagre video og forvalte disse i forbindelse med at de skal produsere fotballkamper fra de norske ligaene på vegne av fotballforbundet.

Viz VideoHub vil gi onlinetilgang til norske fotballkamper, høydepunkter og invervjuer til klubbene under fotballforbundet og til andre abonnenter gjennom en portal som vil tilhøre TV2.

Kontrakten er den største innen dette området for Vizrt og er verdt 1 million dollar, eller rundt 5,65 millioner kroner.

- Dette er en viktig avtale for oss som viser tilgjengeligheten av vårt VideoHub både i en stor skala og for en slik viktig applikasjon, kommenterer administrerende direktør Bjarne Berg i en børsmelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere