*Nettavisen* Økonomi.

Fasett til Kreativt Forum

Byråleder i Fasett kommunikasjon i Stavanger

Stavangerbyrået Fasett blir medlem i bransjeforeningen Kreativt Forum.

Foreningen har i underkant av 60 reklame- og designbyråer over hele landet som medlem, i tillegg til rundt 1.000 individuelle medlemmer.

– Nå er vi ønsket velkommen av den norske reklame- og designbransjen. Det takker vi ja til med glede – samtidig som vi ønsker å gi vårt bidrag til å gjøre Kreativt Forum viktigere og større, sier en fornøyd byråleder Pål Hjorth Berge i en pressemelding.

For å bli medlem, stilles det blant annet krav til godkjent kompetanse innenfor kommunikasjonsrådgivning, markedsrett og medierådgivning. Byrået tiltrer samtidig Kreativt Forums Vær Varsom Plakat som er et etisk regelverk for utforming av reklame.

– For oss i Fasett har sammenslåingen med Designbyråforeningen også vært en viktig grunn til å melde seg inn i Kreativt Forum. Vi mener at foreningen nå representerer oss og det vi er opptatt av på en enda bedre måte, sier Berge.

- Nå får vi med oss en viktig del av et stort og spennende miljø i Stavanger-regionen, en region som vi håper å få flere medlemmer fra i fremtiden. Hele bransjen fra hele Norge trenger et felles forum for debatt og videreutvikling, noe som kanskje er spesielt viktig i dagens røffe situasjon, sier Sol M. Olving, daglig leder i Kreativt Forum.

Fasett er blant de største i Stavanger-regionen og jobber med både nasjonale og internasjonale oppdragsgivere. Fasett ble startet i 1986 og da som et rent filmproduksjonsselskap. Fra 1993 har byrået vært et fullservice kommunikasjonsbyrå med kompetanse og fokus først og fremst på grafisk design, massekommunikasjon og merkebygging. Selskapets 17 medarbeider omsetter i år for cirka 25 mill. og med en solid bunnlinje.

På kundelisten finnes blant annet Sandnes Sparebank, Lyse-konsernet, Altibox, Bavaria, A. Idsøe, Det Norske Veritas, Stavanger kommune, BIS Industrier, Hjort Advokat, Viju, Marathon Petroleum, Noreco, AKVA Group og Wintershall.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag