NA24.no

Administrerende direktør i RiksTV, Christian Birkeland, lanserer denne høsten flere nye tjenester. Nå blir nettet tatt i bruk i tillegg til distribusjonen gjennom det digitale bakkenettet.
Administrerende direktør i RiksTV, Christian Birkeland, lanserer denne høsten flere nye tjenester. Nå blir nettet tatt i bruk i tillegg til distribusjonen gjennom det digitale bakkenettet. Foto: Riks Tv

Favoritt etter 14 dager

RiksTV med 2000 ny abonnenter.

RiksTV lanserte mandag 19. mars sitt nye produkt Favoritter, tv-pakken du kan sette sammen selv ved å plukke ut seks kanaler i tillegg til NRK-kanalene. Etter 14 dager er tilbakemeldingene fra markedet klare: RiksTV har på de første to ukene fått 1998 abonnenter på Favoritter.

- Dette vil folk ha
- Dette er vi veldig fornøyde med. RiksTV har møtt markedet med en tv-pakke det viser seg at folk vil ha, sier Christian Birkeland – administrerende direktør i RiksTV i en pressemelding.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Tre av fire kjøp gjøres av nye kunder, eller kunder som allerede har et programkort fra RiksTV der de kun har sett NRKs kanaler, lokal-tv, Frikanalen og Visjon Norge. De har vært «gratispassasjerer» i det digitale bakkenettet. De øvrige abonnentene er primært kunder som tidligere har valgt noen få enkeltkanaler via Fritt Valg.

Mer fleksibelt produkt
- De fleste velger de største norske kanalene, men det er overraskende mange som også velger de mindre nisjekanalene. Alle kanalene som ligger i RiksPakken er valgt av de nye abonnentene, og det understreker også behovet for et så fleksibelt produkt, fortsetter Birkeland i pressemeldingen.

Favoritter er en tv-pakke der du selv plukker ut dine seks foretrukne kanaler – i tillegg til at du har NRKs kanaler, lokal-tv, Frikanalen og Visjon Norge fritt tilgjengelig.

RiksTV har for andre år på rad hatt et positivt økonomisk resultat. For første gang passerte selskapet 1 milliard norske kroner i omsetning. Driftsresultatet i 2011 ble på 70,7 millioner norske kroner, nesten en dobling fra året før.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere