NA24.no

«FIFA» kommer til Facebook

Foto: Kirsty Wigglesworth (AP)
Sist oppdatert:
Electronic Arts lanserer «FIFA Superstars» på Facebook til VM i Sør-Afrika.

Like sikkert som skatten lanserer Electronic Arts et offisielt «FIFA»-spill til VM i fotball. Årets «2010 FIFA World Cup» lanseres halvveis mellom «FIFA 10» og «FIFA 11», og tilbyr ifølge vår anmelder litt lite nytt.

Helt nytt er imidlertid EAs tilleggslansering, «FIFA Superstars», som blir tilgjengelig fra den sosiale tjenesten Facebook. Det er EA Sports' Peter Moore som annonserer spillet på sin blogg.

- Våre «FIFA»-produkter kobler sammen fans over hele verden med en felles lidenskap for sporten, og snart vil gjennom vårt samarbeid med Playfish kunne bringe «FIFA»-merkevaren til Facebook til Facebook med et nytt spill kalt «FIFA Superstars», skriver Moore.

EA kjøpte Playfish for 300 millioner dollar i slutten av november 2009. Utvikleren har spesialisert seg på spill for sosiale nettverk, og står bak blant annet «Pet Society», «Restaurant City» og «Country Story».

- Gjennom å forene vår kunnskap om fotballspill med Playfish' ekspertise innen sosiale spill, vil vi uten tvil kunne bringe hundrevis av millioner av nye fans til å konkurrere med vennene sine for å vinne verdensmesterskapet gjennom en fengende interaktiv fotballopplevelse, hevder EA Sports-sjefen.

Det er foreløpig hva vi vet om «FIFA Superstars», men Moore lover mer informasjon om spillet snart. Fotball-VM blåses i gang 11. juni, og du kan være sikker på at spillet er lansert tide for avspark.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere