NA24.no

Fikk Jenny Skavlan på kroken

F.V: Hasse Hope,Jenny Skavlan, og Øivind Vogt skal lede NRK3s nye humorsatsning« tweet4tweet», et program som oppsummerer uka på internett. Ikke uten satirisk brodd omtales ukentlig de største snakkisene på Facebook, Twitter og i bloggosfæren.
F.V: Hasse Hope,Jenny Skavlan, og Øivind Vogt skal lede NRK3s nye humorsatsning« tweet4tweet», et program som oppsummerer uka på internett. Ikke uten satirisk brodd omtales ukentlig de største snakkisene på Facebook, Twitter og i bloggosfæren. Foto: NRK
Sist oppdatert:
Skal lede nytt humorprogram på NRK.

25-åringen, som sist var å se som programleder i TV3-programmet «Fangene på fortet», følger i sin onkel Fredriks fotspor når hun nå blir programleder på NRK. Sammen med Øivind Vogt og Hasse Hope skal hun lede humorprogrammet «tweet4tweet», som ble annonsert på Twitter mandag ettermiddag.

- Nå føler jeg meg hjemme. Og resten av redaksjonen er det bare en fest å jobbe med, så dette blir veldig gøyalt, sier Jenny Skavlan til NRK.no.

- «tweet4tweet» er et komisk TV-program som skal oppsummere uken som har gått på internett og sosiale medier, forklarer prosjektleder Eirik Ingstad Sandberg til NRK.no.

Han sier til NRK.no at programmet kan minne om en krysning av «Torsdagsklubben» og «Nytt på nytt», men at stofftilfanget er hentet fra sosiale medier, og da primært Facebook og Twitter.

- Det er ikke bare kjendiser som vil bli vitset med. Også andre personer som har gjort seg bemerket på nettet i løpet av uken som har gått, kan risikere å bli tullet med i programmet, påpeker prosjektlederen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere