NA24.no

Fikk jobb via sosiale medier

Kathleen Buer (25) og Maja Berdychowska (24) er begge ansatt i Renommés avdeling for PR, sosiale medier og web-content.
Kathleen Buer (25) og Maja Berdychowska (24) er begge ansatt i Renommés avdeling for PR, sosiale medier og web-content. Foto: Hanne Kristine Fjellheim / Renomme Communication
Renommé Communication satser sterkt på sosiale medier og content.

Renommé Communication satser sterkt på sosiale medier og content, og har nå ansatt to nye medarbeidere.

Kathleen Buer (25) og Maja Berdychowska (24) er begge ansatt i Renommés avdeling for PR, sosiale medier og web-content, og vil arbeide tett med byråets kunder. Begge ble ansatt etter at stillingen ble utlyst på Twitter og Facebook.

- Tross i sin unge alder har de begge solid utdannelse, verdifulle språkkunnskaper og unik brukerkunnskap innen sosiale medier. De vil være en ressurs for både eksisterende og nye kunder av Renommé Communication, sier daglig leder Tom Martinsen i en melding.

Kun utlyst i sosiale medier
Renommé Communication satser sterkt på sosiale medier, og har nylig investert i to profesjonelle studioer for produksjon av lyd, video og foto for å øke produksjonen av mulitmedialt innhold på web og sosiale medier. At de nyansatte har solid kunnskap til sosiale medier var derfor viktig, og stillingene ble dermed kun utlyst via Twitter og Facebook.

- Vi brukte ikke én krone på tradisjonell stillingsannonsering, men vi mottok likevel søknader fra mange godt kvalifiserte kandidater. Sosiale medier representerer en ny form for markedsføring, også når det kommer til rekruttering. Det ville ikke overraske meg om rekruttering via sosiale medier vil bli en standard i tiden som kommer, sier Martinsen i meldingen.

Fra TV2 til Renommé
Kathleen Buer er ansatt som PR- og informasjonsmedarbeider, og vil arbeide med PR og nettinnhold for Renommés kunder. Kathleen er utdannet innen journalistikk, mediefag og prosjektstyring fra Oslo og Cape Town. Hun er halvt engelsk, og har tidligere jobbet som journalist i TV 2, E 24 og Moss Avis.

- Jeg gleder meg til å videreutvikle kunnskapen jeg har tilegnet meg gjennom mitt arbeid som journalist. Å jobbe for et totalkommunikasjonshus som Renommé Communication gir unike muligheter for å lære om de forskjellige fasettene og plattformene innen PR og markedsføring, og jeg gleder meg til å ta fatt på nye og spennende arbeidsoppgaver, sier Buer i meldingen.

Facebook-deling gav jobb
Maja Berdychowska er halvt polsk, og ble ansatt som prosjektkoordinator i slutten av september. Hun har en bachelorgrad i reklame og markedskommunikasjon fra Bornemouth University og utdannelse som prosjekt- og prosessleder fra Emergence School of Leadership i Oslo.

- Jeg ble tipset om jobben av søsteren min via Facebook, og jeg synes det så ut som en flott mulighet. Renommé er et spennende byrå hvor de har ansatte med mange forskjellige bakgrunner, og jeg synes det er gøy å få jobbe på prosjektbasis på tvers av avdelinger som vi gjør her på huset, sier Berdychowska i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere