*Nettavisen* Økonomi.

Filmgigant kommer til Norge

TIL NORGE Netflix annonserer at de kommer til å lansere sin populære videotjeneste mot slutten av 2012 i Norge. Foto: (Netflix)

Netflix blir nå lansert.

15.08.12 08:55

Netflix kunngjør i en pressemelding i dag at de kommer til å tilby streaming av TV-serier og filmer til en lav månedspris i Norge, Sverige, Danmark og Finland innen utgangen av 2012.

Full pakke
Når Netflix er lansert kan brukere i de nordiske landene abonnere på tjenesten og umiddelbart få tilgang til et bredt utvalg av TV-serier og filmer fra fjern og nær. Mange av disse er i HD og har Dolby Digital Plus-surroundlyd.

Netflix har revolusjonert underholdning ved å gi brukerne full frihet til å velge blant et bredt utvalg av TV-serier og filmer, og muligheten til å se disse når og hvor de ønsker det – for et fast, lavt månedlig beløp. Netflix kan brukes på et svært bredt spekter av enheter med Internett-tilkobling, som blant annet PC-er, Mac-er, TV-er, spillkonsoller, Blu-ray-spillere, smarttelefoner og nettbrett.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Millioner av brukere
Netflix er nå verdens ledende nettbaserte abonnementstjeneste på TV-programmer og filmer, og har streamet innhold til millioner av amerikanske brukere siden 2007. Netflix ble lansert i Canada i 2010, i Latin-Amerika i 2011 og i Storbritannia og Irland i begynnelsen av 2012. Ved hjelp av Netflixs anbefalingsverktøy kan hver bruker få en skreddersydd liste over TV-programmer og filmer fra Netflix biblioteket.

Personer som er interesserte i å bli Netflix-brukere i Norge kan gå inn på www.netflix.no og takke ja til å motta en e-postvarsling når Netflix blir lansert. Flere opplysninger om tjenesten, som for eksempel pris, innhold og kompatible enheter, blir annonsert nærmere lanseringsdatoen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.