NA24.no

Filmstjerne vant over avis

Sist oppdatert:
Punger ut til Keira Knightley etter anoreksiartikkel.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Avisen The Daily Mail ble dømt til å betale skuespilleren fra triologien «Pirates of the Caribbean» 3.000 pund, om lag 36.000 kroner, for å ha gått for langt i en artikkel, ifølge Reuters.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Avisen hadde hatt en artikkel med et bilde av Knightley i en bikini med tittelen «If Pictures Like This One of Keira Carried a Health Warning, My Darling Daughter Might Have Lived» («Hvis bilder som dette hadde en helseadvarsel, kunne kanskje min datter vært i live»).

- Artikkelen kunne bli tolket til at saksøker hadde et personlig ansvar for det tragiske dødsfallet til Sophie Mazure, en 19 år gammel jente som kjempet mot anoreksi, sier skuespillerens advokat, ifølge Reuters.

Tre dager tidligere hadde samme avis hatt en artikkel med tittelen «It's Itsy Bitsy Teeny Weeny Keira Knightley», som refererte til hennes benektelse om at hun led av anoreksi.

Advokaten for avisen sier at de beklaget for bekymringene og ubehagelighetene forårsaket av artikkelen og at de aksepterte at skuespilleren ikke har noe ansvar for den unge jentas død.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere