NA24.no

First House inn i bransjeforening

Per Høiby, First House
Per Høiby, First House Foto: Holm, Morten (Scanpix)
Det nystartede pr-byrået First House melder seg inn i NIR.

Bransjeorganisasjonen Norske Informasjonsrådgivere (NIR) har tatt opp First House som medlem.

– NIR jobber for en ytterligere profesjonalisering av bransjen, og gjennom vårt medlemskap ser vi fram til å utvikle kommunikasjonsfaget sammen med bransjekolleger. Derfor er medlemskapet en selvfølge for First House. Vi gleder oss til å bli et aktivt medlem i NIR, sier styreleder Bjørn Richard Johansen i en pressemelding.

NIR jobber for å fremme kvalitet og etikk i bransjen, samt utbre kjennskap og forståelse for bransjen. Gjennom medlemskap i NIR er medlemmene også tilsluttet International Communications Consultancy Organisation (ICCO). Fellesskap med bransjekolleger er det flere som setter pris på. NIRs medlemmer består både av veletablerte, store og mindre byråenheter.

– NIR ønsker First House velkommen til foreningen. Byrået utgjør et attraktivt kompetansemiljø, og vi ser fram til ytterligere samarbeid om å utvikle bransjen og faget videre, sier styreleder Hauk Lund i NIR.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere