NA24.no

First House med ny partner

Merete Haugli tiltrer som seniorrådgiver og assosiert partner i First House.
Merete Haugli tiltrer som seniorrådgiver og assosiert partner i First House. Foto: First House
Merete Haugli tiltrer som seniorrådgiver og assosiert partner.

Dette innebærer en styrking av både næringslivs- og finansmarkedskompetansen i selskapet melder First House i en pressemelding.

Merete Haugli er aktiv som styremedlem i en rekke selskaper og selvstendig næringsdrivende som coach og rådgiver. Hun sitter blant annet i styret i RS Platou Markets AS, CaM AS, Europa Infrastruktur AS, Floatel International Ltd, Acta Holding ASA, Comrod ASA. Haugli sitter også i styret for Global Infrastruktur og Fornybar Energi fondene i regi av First Securities og Swedbank. Hun sitter i valgkomiteen i Marine Harvest ASA, er varamedlem til Folketrygdfondet og sitter i styret i Høyres Kvinneforum. Hun har vært direktør for Private Banking i SEB Privatbanken og vært leder for Oslo-kontoret til Formuesforvaltning.

- Jeg er både stolt og glad for at Merete Haugli har valgt First House. Hun har en svært verdifull kompetasen og erfaring, sier Per Høiby, administrernde direktør i First House i meldingen.

Merete Haugli var politiinspektør/seksjonssjef for organisert økonomisk kriminalitet i Oslo Politidistrikt fra 2002 til 2005. Haugli har bred erfaring fra det norske finansmarkedet, blant annet som aksjemegler, obligasjonsmegler og forvalter. I perioden 1996 til 2001 var hun partner i First Securities og ansvarlig for å bygge opp forvaltningsvirksomheten. Fra 1991 til 1996 arbeidet hun som investeringsdirektør for Alfred Berg Fondsforvaltning og forvaltningsselskapet Optimum, som ble kjøpt opp av Alfred Berg i 1995.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere