First House til «oljå»

Partner og daglig leder, Per Høiby i First House.

Partner og daglig leder, Per Høiby i First House. Foto: First House

Satser i Stavanger.

Rådgivningsselskapet First House etablerer seg i Stavanger og åpner dermed sitt første avdelingskontor i Norge. Olje og gassindustrien blir et sentralt satsingsområde. I tillegg vil kontoret betjene eksisterende og nye kunder innenfor et bredt spekter av bransjer og virksomheter i privat og offentlig sektor. Geir Gjervan (41) er ansatt som seniorrådgiver og skal lede First House-satsningen i regionen.

Fra Statoil til First House
Geir Gjervan er en av seniorene innen kommunikasjon i olje- og gassindustrien, med lang erfaring som informasjonssjef og rådgiver. Han har vært pressetalsmann for Statoils virksomhet på norsk sokkel og informasjonssjef for Wintershall Norge og har håndtert mange kritiske situasjoner på norsk sokkel. Han har i tillegg lang fartstid og erfaring som kommunikasjonsrådgiver for mange lokale, nasjonale og internasjonale virksomheter som rådgiver.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

- First House er det ledende selskapet innen kommunikasjonsrådgiving i Norge, og det blir veldig spennende å være med på å videreutvikle selskapet fra kontoret i Stavanger. Gjennom First House får næringslivet i regionen lokal tilgang til de skarpeste hodene i kommunikasjonsbransjen. Jeg gleder meg veldig til å gå inn i konsulentbransjen igjen og til å bli en del av First House, sier Geir Gjervan i en pressemelding.

Gjervan vil inngå i selskapets olje- og energigruppe som blant annet består av Jan-Erik Larsen, Tor Mikkel Wara og Bjørn Richard Johansen, samt OLF-veteran Per Terje Vold som er assosiert seniorpartner i First House.

Geir Gjervan kommer fra stillingen som informasjonssjef i Wintershall Norge (tidligere Revus). Han har også fem års fartstid som informasjonssjef i Statoil, der han var blant annet var pressetalsmann for virksomheten på norsk sokkel, ansvarlig for selskapets globale krisekommunikasjon, informasjonssjef for integrasjonen av Statoil og Hydro og informasjonssjef for deler av Statoils operative virksomhet. Gjervans rådgivererfaring omfatter både seks år i hans eget rådgivningsselskap Novitas i Stavanger og bakgrunn som rådgiver i Burson-Marsteller i Oslo. Han er journalistutdannet og har fartstid fra blant annet TV2, Stavanger Aftenblad og Dagbladet.

Satser alt i Stavanger
Det nye avdelingskontoret i Stavanger vil omfatte hele spekteret av det strategiske tjenestetilbudet innenfor First House, herunder politisk kommunikasjon, finansiell kommunikasjon, posisjonering, medie- og krisehåndtering samt intern- og lederkommunikasjon.

- I vår plan for 2012 ligger det å sikre fotfeste i noen viktige vekstområder og vekstregioner. Vi har etablert oss som det ledende miljøet innen strategisk kommunikasjonsrådgivning, og vi etablerer kontorer både i Brussel og Stavanger i løpet av kort tid for å sikre et godt tilbud til våre kunder. Stavanger og Rogaland er en svært viktig region i Norge og Europa, og dermed også et naturlig satsingsområde for oss. Med Geir på laget kan vi tilby høy faglig kompetanse og solid erfaring både fra olje- og gassindustrien og fra rådgivning, sier administrerende direktør Per Høiby i pressemeldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag