NA24.no

First til Futatsu

Sist oppdatert:
Hotellkjeden First Hotels har valgt Futatsu Industries som sitt nordiske byrå.

Målet er ifølge en pressemelding at reklame- og mediebyrået Futatsu skal bidra til å skaffe mer trafikk og et mer enhetlig omdømme.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

First Hotels har markert seg med designhoteller som First Hotel Skt. Petri i København og First Hotel Grims Grenka i Oslo, og har totalt 47 hoteller i Skandinavia.

-Det første vi gjorde med Futatsu Industries var en nordisk sommerkampanje i forbindelse med vårt 15 års jubileum. Siden Sverige, Norge og Danmark er våre største markeder, har vi i stor grad brukt nettet, med flyplass og noe print som support. Futatsu leverte den delikate balansen mellom profil og salg, sier markedsdirektør Thomas Alnes Aakvik.

Han sier de så etter en rekke egenskaper da de lette etter nytt byrå.

- Vi så etter god forretningsforståelse, relevant og internasjonal erfaring og selvfølgelig god kreativ kraft da vi valgte partner. Futatsu Industries er sultne, samtidig som de ikke lenger er et lite byrå, avslutter Thomas Alnes Aakvik.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere