NA24.no

Fiskeboller større enn Grandiosa

Nord-norske fiskeboller har slått knockout på Grandiosa på sosiale medier.

Det som skulle være en liten avstemning på Facebooksiden til Vesteraalens har nå fått helt nye dimensjoner. Ikke bare har det hete engasjementet blitt en nasjonal farsott på Facebook, men det har utviklet seg til en ekte David mot Goliat-historie. For i helgen ble «Stem på Fiskebolledagen» større enn Grandiosa på Facebook:

- Vi synes jo det er litt stas å bli større enn noen som har større muskler markedsmessig enn vi har. Vesteraalens er kanskje jo en underdog på markedet, men vi er en veteran når det kommer til produktet vårt, sier PR og Kommunikasjonsansvarlig Caroline Meier.

Drahjelp fra Farmen
Med drahjelp fra en av årets Farmen-deltakere, Synne Bolstad, har folk sendt inn videoer, bilder og morsomme duppedingser for å fremme sin Fiskebolledag:

- Det er jo morsomt å ha en Farmendeltaker fra Vesterålen med på laget. Og det er jo ekstra stas når hun er så hodestups forelsket i Vesteraalens Fiskeboller. Hennes videobidrag har jo skapt litt blest rundt kampanjen. Men det er hver enkelt kunde som står bak denne suksessen. Det har vært en massiv opptur med all oppmerksomheten fra kundene, sier Meier.

Fiskeboller i ett år
Alle som stemmer på Fiskebolledagen er med i trekningen av et års forbruk av Vesteraalens Fiskeboller, to gullbilletter til Fiskebollefabrikken og en reise for to til Vesterålen:

- Den som vinner får en helt magisk reise. De får være med på hysefiske utenfor Andenes, får frakte fisken til Andenes Fiskemottak og bli med inn i Fiskebollefabrikken på Sortland. Der får de lage sine egne Vesteraalens fiskeboller. Det blir med andre ord en helt unik sjanse til å oppleve regionen vår og Fiskebollefabrikken sier Meier.

8.mars har fiskebollene 6 765 likes på Facebook. Grandiosa har 5 962 likes.

Her finner du Vesteraalens fiskeboller på Facebook

Her finner du Pizza Grandiosa på Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere