NA24.no

INNFRIDDE IKKE FORVENTNINGENE: Programleder Kristian Ødegård sammen med lagleder Dag Otto Lauritzen, gjestene Christer Falck, Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen. 
INNFRIDDE IKKE FORVENTNINGENE: Programleder Kristian Ødegård sammen med lagleder Dag Otto Lauritzen, gjestene Christer Falck, Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen.  Foto: TV 2

Flopp for nytt TV-program

Sist oppdatert:
Nedtur for ny spørrekonkurranse, men Else Kåss Furuseth har lov til å være blid.

To nye TV-programmer hadde premiere på TV 2 onsdag, men for den svært så uhøytidelige spørrekonkurransen «Huskestue» gikk det dårlig.

«Bare» 264.000 ville se Kristian Ødegård og Dag Otto Lauritzen. 

– Dette er ikke i tråd med estimatene til TV 2, sier TV-ekspert Per Christian Strand Teslo i mediebyrået Carat til Nettavisen.

Det var på forhånd ventet at programmet skulle ha 400.000 seere, forteller han.

Talkshowet til Else Kåss Furuseth klarte seg langt bedre. «Det er lov å være blid» hadde 402.000 seere. Det gir TV 2 en god grunn til å være fornøyd.

– Vi er strålende fornøyde med premieren på Else. Hun er tilbake og i storform. Vi har også mottatt mange gode tilbakemeldinger på programmet, så dette lover godt for fortsettelsen, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2 til Nettavisen.

– Blir det huskestue for Kristian Ødegård og Dag Otto Lauritzen nå?

– Det viktigste for meg – alltid – vil være om vi ser et potensial i programmet. Om det levrer på humoren og det som har vært ambisjonen for programmet, og det mener jeg Huskestue gjør. Men det er sånn at det er seerne som bestemmer. Vi kommer til å evaluere dette programmet, som alle andre programmer, når sesongen er ferdig, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2 til Nettavisen.

– Jeg synes «Huskestue» har en hederlig start. Dette er et nytt program og det tar tid å bygge opp nye konsepter. Programmet gir en blanding av kunnskap og humor. Her er det mye bra for seerne, fortsetter programdirektøren.

Har du nyhetstips? Tips tommy.brakstad@nettavisen.no!

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere