NA24.no

Forlater Tele2

Forlater selskapet: Administrerende direktør Haakon Dyrnes i Tele2
Forlater selskapet: Administrerende direktør Haakon Dyrnes i Tele2
Sist oppdatert:
Arild Hustad tar over som administrerende direktør i Tele2.

Tele2 AB annonserte i dag at Arild Hustad er ansatt som ny administrerende direktør i Tele2 Norge. Arild Hustad etterfølger Håkon Dyrnes som vil forlate selskapet.

Arild Hustad har en solid bakgrunn innen telekommunikasjon fra hans år som administrerende direktør i Network Norge, administrerende direktør for Telecom Management Partner, og ulike lederstillinger i Telenor, i Norge, Skandinavia og Afrika, og i British Telecom.

- Arild Hustad har en lang og vellykket karriere fra den svært konkurranseutsatte markeder innen telekommunikasjon. Oppkjøpet av Network Norge har gjort at vi har spennende tider foran oss i det norske markedet. Jeg er overbevist om at Arild vil sikre Tele2s suksess i det norske markedet og sementere vår rolle som en mobilutfordrer, sier Thomas Ekman, Market Area Director Nordic i en melding.

- Håkon Dyrnes har under hans tid i Tele2 har bygget og lagt et solid fundament for vår norske virksomhet. Jeg vil gjerne takke Håkon for hans gode ledelse i et kompleks telemarked. Han har bidratt sterkt til kjøpet av Network Norge og utvidelsen av det tredje norske mobilnettet, som begge er viktige milepæler for Tele2 i det norske mobilmarkedet, sier Ekman i meldingen.

Arild Hustad tiltrer sin nye stilling den 3. oktober 2011.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere