NA24.no

Forskningsrådet til Agendum

Designoppdrag for Forskningsrådet
Designoppdrag for Forskningsrådet
Sist oppdatert:
Agendum See Design slo ut fjorten konkurrenter i byråkonkurranse.

Agendum See Design er valgt som hovedleverandør av designtjenester til Forskningsrådets tjenesteområde C: «Design med høy grad av kreativt arbeid». Den tildelte kontrakten varer ut 2011, med opsjon til å forlenge ett år av gangen i inntil to år. Avtalen trer i kraft 1. januar 2010.

– Vi er svært glade for å få mulighet til å være med på å synliggjøre en virksomhet med så stor betydning for utviklingen av norsk forskning og innovasjon. Denne rammeavtalen gir oss anledning til å utvikle Forskningsrådets visuelle uttrykk med en langsiktig tidshorisont og i hele bredden av deres virksomhet, sier designfaglig leder Ann Elin Hvidsten i Agendum See Design i en pressemelding.

Agendum See Design var blant de 15 som kvalifiserte seg til konkurransen om denne hovedleverandøravtalen.

Forskningsrådet begrunner valg av hovedleverandør med «høy kompetanse, bred erfaring med lignende produksjoner og erfaring med lignende kunder, relevante arbeidsprøver, konkurransedyktig på pris og godt tilbud på betjeningsgrad».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere