*Nettavisen* Økonomi.

Først ut i nytt TV3 program

Hjelp, han pusser opp! Gøran og Charlotte kommer i premierepisoden på TV3 Foto: TV3

Satser på «Hjelp, han pusser opp»

Å pusse opp hjemme kan være en kime til konflikter. Kvinner og menn har ofte ulik oppfatning om hva som er fint og ikke, hvilke farger som passer og hvilke møbler og interiør som er god smak. I serien Hjelp, han pusser opp! blir alt ansvar fra snekring, gulvlegging, maling og interiør overlatt til mannen. Hvordan takler kvinnene de bor sammen med å ikke være med på oppussingen?

I programserien «Hjelp, han pusser opp» opp får nyetablerte par muligheten til å realisere sine oppussingsdrømmer, men det er en hake ved det. Mannen får nemlig hele ansvaret for alt fra planlegging til gjennomføring av oppussingen, mens kvinnen blir sendt ut av huset. Hun har dermed ingen mulighet til å påvirke hvordan han pusser opp, og paret har ingen kontakt underveis.

Hva skjer hvis han vil ha fargerike rom med hjemmekino, en kjempestor sofa og et flipperspill, mens hun ønsker det hjemmekoselig, luksuriøst og hvitt i sin drømmebolig? Hvor godt kjenner parene hverandre egentlig, og hvordan vil oppussingen påvirke forholdet? Mens mannen pusser opp hjemme, skal kvinnen sammen med eksperter lage sin egen drømmemodell i full størrelse av hvordan hun ville løst oppgaven. Noen dager før hun kommer hjem får han se modellen hennes. Samstemmer stilen, eller er de på to ulike planeter? Blir han fristet til å forandre noe i siste liten, eller har han klokkertro på sine egne valg og ferdigheter?

I premiereepisode møter vi Charlotte og Gøran. De har en klassisk rollefordeling i hjemmet, hun bestemmer og han gjør jobben. Så hvordan vil det gå når den ihuga Vålerengasupporteren Gøran får ansvaret for å pusse opp helt uten innflytelse fra husholdningens selvutnevnte sjef Charlotte? Vil Gørans planer om å gjøre om spisestua til en amerikansk diner og dekorere kjøkkenet med Vålerengatapet falle i smak?

Originalkonseptet «Mad About the House» har vært sendt på BBC Three i England.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.