NA24.no

Fra DnB Nor Markets til First House

Foto: Fuglseth (JKL)
First House styrker staben ytterligere ved å ansette Henno Grenness.

Grenness kommer fra DnB Nor Markets og vil inngå i selskapets avdeling for finansmarkedskommunikasjon, skriver selskapet i en melding.

- First House har på kort tid bygget opp et team som gjør at vi spiller i eliteserien også innenfor finansmarkedskommunikasjon. Med Henno Grenness på plass vil vi ytterligere styrke vår posisjon på dette satsingsområdet. Han har en spisskompetanse og erfaring fra finansmarkedet som vil være av stor verdi både for vårt selskap og for våre kunder. Dette er en ansettelse som passer perfekt inn i selskapets strategiske utvikling, skriver daglig leder Per Høiby.

Henno Grenness kommer fra Horten i Vestfold, og er nå bosatt på Nesoddtangen. Grenness har arbeidet som rådgiver i DnB NOR Markets i over ti år, og har bred erfaring fra investeringsbanksvirksomhet og kapitalmarkedet. Han har ledet tilretteleggingen av flere børsnoteringer og jobbet med internasjonale transaksjoner med andre meglerhus, opplyses det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere