*Nettavisen* Økonomi.

Fra McCann til Dinamo

Tekstforfatter Morten Andresen går fra McCann til Dinamo.

Det ble tidligere i vår kjent at Dinamos kreative leder Lars Joachim Grimstad og hans makker Egil Pay valgte å forlate byrået til fordel for Try. Nå velger altså Dinamo å fylle opp i rekkene med en av bransjens best ansette tekstforfattere.

NA24 - din næringslivsavis

Morten Andresen har tidligere jobbet i bl.a. Saatchi&Saatchi og DDB. I sistnevnte byrå var han sentral både i utviklingen av Remas og Byggmakkers kreative konsepter. Han kom til McCann i juni i fjor.

Han har vært med å vinne Grand Prix i Stella og også vunnet priser i Gullblyanten og Gullfisken.

– Vi er veldig fornøyd med å få Morten Andresen til Dinamo Reklame. Morten er i tillegg til å være en dyktig og prisbelønnet tekstforfatter en type som vil passe svært godt inn i miljøet hos oss. Vi har ambisjoner for Dinamo Reklame og Morten er en viktig medarbeider for oss med tanke på fremtiden, sier daglig leder Tom Søgård i Dinamo Reklame i en melding.

Andresen, som skal jobbe i team med kreativ leder John Rørdam, vil i Dinamo også få muligheten til å bidra med utvikling av konsepter/programmer for TV gjennom Dinamo Story i samarbeid med Ivar Vereide.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.