NA24.no

Fra MGP til idrettsgalla

Sist oppdatert:
Anne Rimmen og Haddy N’jie leder NRKs Idrettsgalla 2012.

Idrettsnorges store festkveld går av stabelen 7. januar og det er klart for at Anne Rimmen og Haddy N’jie blir årets vertskap i Hamar OL-Amfi. De musikalske innslagene er det DDE, Donkeyboy og Marit Larsen som står for.

De to programlederne har begge medvirket i Idrettsgallaen før, men aldri sammen. Anne Rimmen ser spesielt frem til å hylle alle idrettsheltene.

Gir tilbake
- Jeg gleder meg veldig til å være med å hedre alle våre fantastiske idrettsutøvere. De gir oss uforglemmelige opplevelser hele året, og dette er kvelden vi gir litt tilbake. Og så gleder jeg meg til å jobbe med en av Norges beste programledere, sier Anne Rimmen i en pressemelding.

Under Idrettsgallaen blir det delt ut priser i 13 kategorier. I år har NRK mottatt rekordmange nominasjoner til den gjeve Ildsjelsprisen. Juryen har en formidabel oppgave foran seg når de skal velge ut fem nominerte innen 17. desember, da folkeavstemmingen begynner.

Hyller helter
- Det var en stor opplevelse å lede idrettsgallaen i fjor. Det å få være med på å hylle heltene våre er en ærerik og morsom oppgave. Og når jeg sier helter, mener jeg de som har bidratt med fantastiske idrettsprestasjoner i året som har gått, ikke minst de som var med på å gi nordmenn minner for livet under VM i Oslo. Men jeg tenker også på ildsjelene som er helt nødvendige for norsk idrett, de er selve bærebjelken, sier programleder Haddy N'jie i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere