NA24.no

Valuta USD 7,77 EUR 9,60 GBP 11,12 SEK 92,37
Oslo Børs 0,19%

Fra pr til gjødsel

Sist oppdatert:
Asle Skredderberget blir informasjonsdirektør i Yara.

Skredderberget er i dag partner i pr-byrået 20/20 Communications og blogger for NA24.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Måtte gripe muligheten
- Det er en mulighet man ikke får mange av, og det var bare å gripe den selv om jeg ikke hadde tenkt til å bytte jobb, sier Skredderberget til NA24 Propaganda.

Rundt første juni skal han være på plass som informasjonsdirektør for Yara International.

- Yara er et utrolig spennende selskap som operer innen viktige felt som mat, miljø, energi og helse. Det er basale og viktige områder og noe jeg har lyst til å arbeide med. For meg virker Yara som et av de mest spennende norske selskapene med virksomhet over hele verden. Jeg skal arbeide med alt fra myndighetskontakt til presse, sier Skredderberget.

Han ble headhuntet til jobben.

- Jeg må innrømme at det var veldig smigrende. Her kommer det et spennende selskap med en attraktiv stilling og spør om jeg kunne tenke meg å fylle den, sier han.

Ikke trygghetssøkende
Skredderberget sier han har informert kunder og forbindelser i 20/20 Communications om sin nye jobb.

- Nå arbeider jeg med å få overgangen til å gå mest mulig smidig for kundene. Tentativ dato for jobben i Yara er første juni, sier han.

- Er dette en trygg havn i turbulente tider?

- Jeg vet ikke om det finnes noen trygge havner i dag, men det er ikke det jeg har tenkt på. Jeg har aldri vært spesielt trygghetssøkende og gikk fra en god jobb i TV 2 til en prosjektstilling i Aftenposten Multimedia som få hadde noen særlig tro på. Og jeg takket ja til å begynne i daværende BWPR i en svært turbulent periode, så det er ikke tryggheten som har drevet meg til å takke ja, men tanken på spennende arbeidsoppgaver, sier Skredderberget.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere