NA24.no

Fra salg til kommunikasjon

Tommy Gaustad (35) er utnevnt til kommunikasjonsdirektør i SBS Radio. Han kommer fra stillingen som salgsdirektør for The Voice og Radio 1.
Tommy Gaustad (35) er utnevnt til kommunikasjonsdirektør i SBS Radio. Han kommer fra stillingen som salgsdirektør for The Voice og Radio 1. Foto: SBS Radio
Gaustad blir kommunikasjonsdirektør i SBS Radio.

Tommy Gaustad (35) er utnevnt til kommunikasjonsdirektør i SBS Radio. Han kommer fra stillingen som salgsdirektør for The Voice og Radio 1.

- Jeg gleder meg til nye utfordringer. Når sant skal sies, er jeg allerede i gang i den nye stillingen, sier Tommy Gaustad i en pressemelding.

Gaustad kjenner det meste i SBS Radio. I 1988 startet han som lokalradioselger i Radio 1 i Trondheim. Han har vært i samme system siden den gang, kun avbrutt av årene 2004 og 2005.

Bred erfaring
Gaustad har innehatt mange stillinger i det samme radioselskapet og innehar en bred og sammensatt erfaring fra SBS Radio som blir viktig i den nye rollen. Han var konstituert administrerende direktør da Bente Klemetsdal hadde permisjon.

-Tommy har gjort en solid innsats i SBS Radio gjennom lang tid. Han er en meget sterk kommunikasjonsperson – som vil gi SBS Radio og våre merkevarer en enda sterkere kommunikasjonskraft, sier administrerende direktør og ansvarlig redaktør Bente Klemetsdal i SBS Radio.

35-åringen er svært tilfreds med ny stilling og nye oppgaver.

Mange oppgaver
- Jeg skal nå jobbe både med strategi og gjennomføring av denne. Det skal handle om intern og ekstern informasjon. Og det skal handle om informasjon/PR, sosiale og redaksjonelle medier samt kjøpt reklameplass. Joda, det vil bli nok av oppgaver, sier Gaustad i meldingen.

Og SBS Radio er i vinden, anført av Radio Norge som spiser markedsandeler hver måned.

- Vi opplever god medvind for tiden – og vi har mye positivt å kommunisere. Men ingen ting kommer lett. Det er hard jobbing over lang tid som gir resultater, sier Gaustad i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere