Gå til sidens hovedinnhold

Fra salg til kommunikasjon

Gaustad blir kommunikasjonsdirektør i SBS Radio.

Tommy Gaustad (35) er utnevnt til kommunikasjonsdirektør i SBS Radio. Han kommer fra stillingen som salgsdirektør for The Voice og Radio 1.

- Jeg gleder meg til nye utfordringer. Når sant skal sies, er jeg allerede i gang i den nye stillingen, sier Tommy Gaustad i en pressemelding.

Gaustad kjenner det meste i SBS Radio. I 1988 startet han som lokalradioselger i Radio 1 i Trondheim. Han har vært i samme system siden den gang, kun avbrutt av årene 2004 og 2005.

Bred erfaring
Gaustad har innehatt mange stillinger i det samme radioselskapet og innehar en bred og sammensatt erfaring fra SBS Radio som blir viktig i den nye rollen. Han var konstituert administrerende direktør da Bente Klemetsdal hadde permisjon.

-Tommy har gjort en solid innsats i SBS Radio gjennom lang tid. Han er en meget sterk kommunikasjonsperson – som vil gi SBS Radio og våre merkevarer en enda sterkere kommunikasjonskraft, sier administrerende direktør og ansvarlig redaktør Bente Klemetsdal i SBS Radio.

35-åringen er svært tilfreds med ny stilling og nye oppgaver.

Mange oppgaver
- Jeg skal nå jobbe både med strategi og gjennomføring av denne. Det skal handle om intern og ekstern informasjon. Og det skal handle om informasjon/PR, sosiale og redaksjonelle medier samt kjøpt reklameplass. Joda, det vil bli nok av oppgaver, sier Gaustad i meldingen.

Og SBS Radio er i vinden, anført av Radio Norge som spiser markedsandeler hver måned.

- Vi opplever god medvind for tiden – og vi har mye positivt å kommunisere. Men ingen ting kommer lett. Det er hard jobbing over lang tid som gir resultater, sier Gaustad i meldingen.

Reklame

Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus

Kommentarer til denne saken