NA24.no

Foto: Åserud, Lise (SCANPIX)

Fredrik Skavlan kliner til

Sist oppdatert:
Tilbake med nytt navn.

NRK satser på sikre kort i høstens tv-slag med Fredrik Skavlan tilbake i «Gullrekka».

Skavlan, som i en årrekke var å se på NRK med programmet «Først & Sist» gjør comeback med «Skavlan», og får følge av «Nytt på Nytt» og «Beat for Beat» på fredagene denne høsten, skriver NRK i presentasjonen av sitt høstprogram

Lørdag er det Viggo Johansen, som sist ledet «Redaksjon EN» som skal møte personer med uvanlige historier i «Viggo på lørdag».

Stian Barsnes Simonsen og Linda Eide får også utfolde seg på lørdagene i beste sendetid med henholdsvis «De ukjente» og «Norsk attraksjon». Også «Løvebakken» med Øystein Bache ved roret returnerer på lørdager. For noe yngre aldersgrupper skal programleder Erik Solbakken lede «Krem Nasjonal» i sendetiden etter barne-tv.

Tore «På sporet» Strømøy kommer også tilbake på skjermen, denne gangen på søndager. Da får han selskap av Nadia Hasnaoui som skal lede en ny runde «Kvitt eller dobbelt».

På torsdager skal programleder Marte Stokstad sammen med dommerpanelet, Harald Eia, Trond-Viggo Torgersen og Helen Vikstvedt finne Norges skjulte humortalenter.

Dagen før, på onsdager, er det Årvoll skole som åpner dørene for NRKs dokumentarteam i serien «Lærerne». Resultatet er blitt en «sterk og usminket serie om skolehverdagen i dag» ifølge NRK. Onsdager kan man også se en av Norges mest profilerte musikkjournalister, Asbjørn Slettemark, på plass som ny programleder i Lydverket, denne gang fra utestedet Internasjonalen i Oslo.

I serien «Elixir» skal sju av Norges største idrettsstjerner trener sju kjendiser i ulike idretter. Kjetil André Aamodt og Finn Christian Jagge er eksempel på trenere – de driller skuespillerne Trond Espen Seim og Henrik Mestad i alpint.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere