*Nettavisen* Økonomi.

Fri Flyt skifter eier

Foto: (Fri Flyt)

Tun Media tar kontroll over magasinforlaget Fri Flyt AS.

15.03.09 10:52

Tun Media overtar 50,1 prosent av aksjene i magasinforlaget Fri Flyt AS , som er utgiver av titlene Fri Flyt, Ute, Terrengsykkel og Klatring.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Vi er glade for å få inn en solid strategisk og publisistisk samarbeidspartner for videre satsning på våre magasiner og nettsteder. Dette bidrar til at vi kan gjøre en enda bedre jobb for norske sports- og friluftsentusiaster, sier daglig leder Audun Holmøy Røhrt i Fri Flyt AS i en pressemelding.

Fru Flyt var tidligere heleid av nåværende og tidligere ansatte. Dagens ansatte vil sitte igjen med 49,9 prosent av aksjene. Ledelsen endres ikke.

Gründerbedriften Fri Flyt AS var tidligere heleid av nåværende og tidligere ansatte, og dagens ansatte vil sitte igjen med 49,9% av aksjene. Daglig leder i Fri Flyt, Audun Holmøy Røhrt, vil fortsatt lede selskapet.

Ski- og snowboardmagasinet Fri Flyt ble startet i Bergen i 1998 og er det mestselgende sportsmagasinet i distribusjonssystemet til Interpress. Driftsinntektene i 2008 var 21,4 mill. kr. og selskapet har 18 ansatte i Oslo.

- Virksomheten i Fri Flyt passer godt inn i vår hovedstrategi både forretningsmessig, størrelsesmessig, strukturelt og geografisk. Vi ønsker å videreutvikle vår magasinvirksomhet gjennom oppkjøp og samarbeid med nisjemagasiner som har utviklingsbare nr.1 - posisjoner i leser- og annonsemarkedene, sier Leif Thoring, direktør for konsern- og forretningsutvikling i Tun Media.

Tun Media utgir nisjemagasiner som Mat & Helse, Lev Landlig, Traktor og Det gode liv.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.