NA24.no

Frykter at Paula forsvinnner

Sist oppdatert:
Fansen frykter at Paula Abdul skal forsvinne fra American Idol.

American Idol-fans har startet en kampanje for å beholde artisten Paula Abdul som dommer i neste sesong av det mest sette programmet i USA.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Ikke tilbudt ny kontrakt
Ifølge nyhetsbyrået Reuters er fansen i harnisk etter at Abduls manager uttalte at hun ikke har mottatt et nytt kontraktsforslag og kan komme til å forlate showet. Tidligere Idol-deltagere har nå kastet seg inn i kampanjer både på Twitter og ulike diskusjonsforum for å beholde artisten som har vært med I showet siden 2002.

Mandag tok takket Paula Abdul fansen gjennom sin egen Twitter-side.

- Dersom det ikke var for dere ville denne spesielle tiden føles langt verre, skriver artisten.

David Soneneberg, som er Abduls manager, uttalte i helgen til Los Angeles Times at de ikke har mottatt forslag om noen ny kontrakt fra produsentene av Idol, til tross for at auditioner til sesong 9 skal starte allerede 6.august.

Simon Cowell, som har sådd tvil om sin egen fremtid i programmet etter 2010-sesongen, ga mandag sin støtte til Abdul.

- Jeg har ikke så mye jeg skulle ha sagt. Jeg har bare gjort det klart at jeg ønsker å ha med Paula i showet, sa Cowell.

Også fremtiden til den fjerde dommeren i Idol, Kara DioGuardi, er fortsatt uviss.

26,3 millioner seere
Synkende seertall til tross, i USA er American Idol fortsatt det mest sette tv-showet, med et snitt på 26,3 millioner seere per episode. Programmet sendes i mer enn 100 land, og har blitt en milliardindustri for produsentene.

19 Entertainment,som er medprodusent til showet sammen med FremantleMedia, ønsket ikke å kommentere saken mandag.

Flere mediekommentatorer uttaler imidlertid at de ser på utspillene fra Paula Abduls manager som en del av spillet for å forhandle seg frem til bedre lønn. I forrige ble det kjent at Idol-produsentene ga programleder Ryan Seacrest en ny tre-årig kontrakt på 15 millioner dollar . Dermed tredoblet han sin lønn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere