NA24.no

Fyttikatta for en millionfest

Foto: Knut Falch/Scanpix
Sist oppdatert:
Anne-Kat. tjente grovt på å slutte i Nytt på nytt.

36-åringens aksjeselskap økte nemlig inntjeningen fra 14,9 millioner i 2006 til 22,2 millioner i fjor. Det ga et overskudd på pene 10,6 millioner etter at skattefuten hadde fått sitt.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Sett av over 100.000
Dermed kunne Anne-Kat. og manager Grethe-Laila Fjelberg (som eier 33,5 prosent av aksjene) dele et utbytte på 10 millioner fra Kat AS.

- Vi er veldig fornøyde. Utover det har jeg ingen kommentar, ler Fjelberg til NA24 Propaganda.

Etter at komikeren ga seg i Nytt på nytt på nyåret i fjor har hun blant annet fortsatt med suksessforestillingen Tatt av vinen (som er sett av mer enn 100.000), gitt ut kokeboken Inn med sølvskje med Bagatelle-sjef Eyvind Hellstrøm og lansert sin egen italienske vin.

Suksessboken Krig og fred og religion og politikk og sånn ble i fjor lansert i paperback. Boken har nå et samlet opplag på 65.000, ifølge Anne-Katrine Hegna Hærlands hjemmeside.

30 prosent lønnsøkning
Og til høsten kommer showet Gift men ingen fanatiker.

Lønnskostnadene for de to ansatte i Kat AS var totalt vel 1,6 millioner, en økning på vel 30 prosent i forhold til 2006. Daglig leder Hærland la på lønnen sin med 238.000 kroner til vel 925.000 i fjor.

- Utviklingen av selskapet er meget positiv. I september 2008 settes opp nytt show av og med Anne-Kat. Hærland, skriver de to aksjonærene i årsberetningen.

Og legger til:

- Virksomheten består i underholdning, stand-up, eventjobbing, programleder, journalist- og forfattervirksomhet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere