*Nettavisen* Økonomi.

Ga etter for Facebook-aksjon

Leif Aarthun Ims,Administrerende direktør Altibox as Foto: (Altibox as)

Kunder hos Altibox får tilbake sine opptak og TV-kanaler i basispakken.

NA24 Propaganda har tidligere skrevet om kunder som raser mot Altibox. Saken der Altibox skal ha fjernet TV-kanalen Discovery Channel, Animal Planet og TLC og i tillegg sperret opptak kundene hadde er over etter at partene ble enige fredag ettermiddag. Flere kunder på Facebook truet med å si opp sitt abonnement.

Altibox og Discovery har inngått ny avtale og utvider samarbeidet. Discovery Channel, Animal Planet og TLC blir alle en del av Altibox basispakke. I tillegg kommer Discovery Channel HD og Animal Planet HD inn i pakken i løpet av kort tid, skriver Altibox på sine nettsider.

Les også: Raser mot Altibox

Avtalen sikrer også tilbud om en ny tilleggspakke fra Discovery. I tilleggspakken tilbys kanalene Discovery World, Discovery Science og Investigation Discovery. Pakken koster 79 kroner i måneden. Den nye avtalen har en varighet på fem år, og gir også føringer for et framtidig samarbeid om å lage en Program on Demand-tjeneste for Discoverys programinnhold.

- Vi er svært glade for til slutt å komme i mål etter ekstraomganger. Den siste uken har vist at disse kanalene er viktig for mange av våre kunder, og det er derfor kjekt å ha Discovery raskt tilbake i basispakken. Avtalen som nå er kommet på plass representerer et omfattende samarbeid og forhandlingene har vært krevende. Dialogen har imidlertid hele tiden vært konstruktiv, og vi er svært tilfreds med nå å kunne tilby et enda bredere tilbud til våre kunder. Vi har også felles ambisjoner om å videreutvikle tilbudet ytterligere i tiden framover, sier administrerende direktør i Altibox, Leif Aarthun Ims.

Les også: - Nye regler må på plass

- Vi i Discovery Networks Nordic er gledelig overrasket over å se hvor viktig kanalene er for våre seere. I forhandlinger er det alltid krav fra begge sider. Vi er derfor svært fornøyd med at vi nå har kommet frem til en løsning sammen med Altibox som gjør at våre kanaler igjen blir tilgjengelig for deres kunder i Norge. Og ikke minst at Discovery HD og Animal Planet HD nå blir tilgjengelig i basispakken, sier Jan W Andreassen, Nordisk sjef, Discovery Networks Nordic.

Les også:Altibox utvider TV-tilbudet

Enda bedre tv-basispakke til samme pris
Altibox la nylig til fire kanaler fra BBC i basispakken. Som NA24 Propaganda har skrevet om tidligere.Totalt har det den siste tiden kommer til seks nye kanaler i tv-basispakken, hvor tre er HD-kanaler. Det blir ingen endringer i prisen på tv-basispakken i forbindelse med de nye avtalene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag