*Nettavisen* Økonomi.

Gambit henter tekstforfattere

Baard Amundsen og Anders Molstad går begge inn som seniorrådgivere i PR-firmaet.

Gambit Hill & Knowlton, Norges største PR-byrå, har i høst ansatt to erfarne tekstforfattere fra reklamebransjen. Baard Amundsen og Anders Molstad går begge inn som seniorrådgivere i avdelingen for markedskommunikasjon, og skal blant annet jobbe med konseptutvikling og integrert kommunikasjon.

Baard Amundsen (f. 1963) er utdannet jurist. Han har lang erfaring som tekstforfatter og rådgiver i Grey og Virtual Garden. Han var kreativ leder i Siste Skrik Kommunikasjon gjennom flere år, og har erfaring fra kunder som SAS, Skoda, Telenor Mobil, Storebrand, Skanska og G-Sport. Baard kom til Gambit fra stillingen som senior kommunikasjonsrådgiver i Helsedirektoratet, hvor han hadde ansvar for kommunikasjonen rundt helsereformen “automatisk frikort”. Han har gull og flere andre priser fra Gullblyanten, og har to ganger vunnet Reklame for Alvor.

Anders Molstad (f. 1963) har utdanning fra Westerdal og BI, og har 18 års byråerfaring. Han var med på å starte Virtual Garden i 1997, og kommer sist fra Creo Communication. Anders har bred erfaring fra både kommersielle og ikke-kommersielle kunder, bl.a. Coop, Bufetat, Sosial- og helsedirektoratet, Norsk Tipping og Advokatfirmaet Haavind. Han har vunnet en rekke reklamepriser - ikke minst for kampanjene for Jølstad begravelsesbyrå.

- Dette er en viktig del av satsingen til Gambit innen merkevarebygging, sier Philip Synnestvedt, leder for markedskommunikasjon i Gambit. Vi opplever en økende etterspørsel etter mer integrerte kommunikasjonsløsninger. Forskjellen mellom omdømme- og merkevarebygging viskes ut og kanal- og virkemiddelmiksen krever bredere kompetanse. Vi må levere både på strategi, konsept og tiltak. Det krever sine menn – og vi er glade for å ha to durkdrevne herrer som Baard og Anders med på laget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.