NA24.no

Går for Infotainment

Sist oppdatert:
Teknologiselskap har store ambisjoner og etablerer ny forretningsenhet.

Det børsnoterte teknologiselskapet Fara har ansatt Jan Tore Endresen som viseadministrerende direktør for Infotainment.

Følg markedet tettest på NA24 iMarkedet

Endresen har bred internasjonal erfaring innen forretnings- og produktutvikling. Endresen har hatt forskjellige lederposisjoner og kommer fra stillingen som Division Director International, SmartBike Division hos Clear Channel.

- Med Endresens brede erfaring innen internasjonal forretnings- og produktutvikling har FARA både styrket ledergruppen og sin evne til å konkurrere om markedsandeler innen Infotainment. Fare er nå klar til å realisere sin ambisjon innen infotainment.

Selskapet skriver i en børsmelding at Infotainment, som defineres som sanntids passasjerinformasjon, reklame, nyheter, og værprognoser, er forventet å bli selskapets største vekstsegment

- Markedet vokser svært fort og Fara har en ambisjon om å være den dominerende leverandøren av denne type teknologi. Fara bygger i den sammenheng opp en egen forretningsenhet som skal fokusere på dette markedet, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere