*Nettavisen* Økonomi.

Går fra Orkla til PR-byrå

Burson-Marsteller styrker sitt corporate-team med Burson-Marsteller styrker sitt corporate-team med Ole Kristian Lunde fra Orkla ASA. Foto: Orkla

Grytten får Ole Kristian Lunde med på laget.

08.12.11 14:26

Burson-Marsteller styrker sitt corporate-team med en av landets mest drevne kommunikasjonsdirektører.

10 år i Orkla
Ole Kristian Lunde kommer fra Orkla, der han var kommunikasjonsdirektør i 2000-2010. Under konsernsjefene Jens P. Heyerdahl, Finn Jebsen og Dag J. Opedal hadde han strategisk og operativt ansvar for kommunikasjonsaktiviteter i forbindelse med kvartals¬presentasjoner, fusjoner og oppkjøp (M&A), lederskifter og andre hendelser.

I Burson-Marsteller vil Lunde jobbe med strategisk kommunikasjonsrådgivning, finansiell kommunikasjon og mediehåndtering.

Seniorteam
- Etterspørselen etter strategisk kommunikasjonsrådgivning øker, og det etterspørres dokumentert erfaring og resultater. Kommunikasjon anerkjennes i stadig flere virksomheter som forretningskritisk, og gjennom det stilles det også større krav til oss som rådgivere. Ole Kristian Lunde er en av Norges mest erfarne kommunikasjonsrådgivere, og vil være med å styrke et allerede sterkt seniorteam i Burson-Marsteller, sier administrerende direktør Sigurd Grytten i en melding.

- Burson-Marsteller er det mest kompetente rådgivningsmiljøet innen kommunikasjon og myndighetskontakt i Norge. Jeg ser frem til å finne verdiskapende løsninger for kunder sammen med dyktige kolleger her. Kommunikasjon blir en stadig mer integrert del av bedrifters verdikjede, og vi skal bistå kunder med å utnytte dette potensialet enda bedre, sier Lunde i meldingen.

Lunde blir tilsluttet corporateavdelingen, som ledes av Morten Pettersen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.