NA24.no

Går Illustrert Vitenskap i næringen

Vi Menns nylansering klar for kioskhyllene.

Vi Menns nylansering er i nisjen til Illustrert Vitenskap, og har fått navnet Vi Menn Vitenskap og Historie.

I en melding fra bladet heter det at leserne til har populærvitenskap som en meget viktig driver. Derfor tror Vi Menn-redaksjoneen at dette bladet er midt i blinken for leserne.

- Hjemmet Mortensen har inngått en avtale om syndikering av innhold fra det anerkjente magasinet BBC Knowledge i England. Dette er kombinert med våre egne norske artikler, produsert i Vi Menn-redaksjonen. Fagredaktør er Vi Menns mangeårige populærvitenskaplige medarbeider Nils Petter Thuesen, som står bak et tyvetalls bokutgivelser, heter det i meldingen.

Vi Menn Vitenskap og Historie blir plastpakket med Vi Menn, og kommer også som standalone.

I alt tre utgaver skal ut i 2010, første kommer i uke 10. Vi Menn Vitenskap og Historie blir det fjerde spesialbladet utgitt under Vi Menn. Fra før utkommer Norges største båtblad Vi Menn Båt, med syv utgivelser per år, Vi Menn Bil, med åtte utgivelser per år og Gadgets, med tre utgivelser per år. I tillegg til disse kommer fotball, OL, grill, vits og andre redaksjonelle bilagsblader.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere