Gir alt for laksen

Ny utradisjonell reklamefilm for laksenæringen.

HTML EMBED

Lakseoppdretter Karsten Måsøval på Frøya blir frontfigur for norsk laksenæring på TV2 når det i beste sendetid mellom været og sportsnyhetene vil rulle en utradisjonell reklame fra tirsdag denne uken. I en ny reklamefilm har han rollen som ambassadør for hele oppdrettsnæringen.

Det er Biomar som tar et krafttak for oppdrettsnæringen med egen reklamefilm på TV2, i samarbeid med Aker BioMarine. Den 60 sekunders lange filmen vil også bli sendt på TV2 en rekke ganger på andre tider av døgnet 1. til 5. november.

Hensikten med filmen er å skape stolthet i oppdrettsnæringen og få fram kunnskap om innovasjon og norsk kvalitet. Det er ingen tvil om Karsten Måsøvals hovedbudskap i filmen:

- Jeg stolt over å være med på å produsere den aller beste laksen i verden, sier Karsten Måsøval i en melding , som mener slike «stunt» som dette er viktig for å fortelle resten av Norge hvor viktig laksen er for hele landet. Laksen betyr arbeidsplasser og eksportinntekter som kommer hele Norge til gode.

Filmen er spilt inn hos Måsøval på Frøya. Den forteller både om arbeidsplasser og verdiskapning, ideelle forhold for oppdrett, og ikke minst - laksen som fantastisk god og sunn mat.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.