*Nettavisen* Økonomi.

Gir bort millioner

Lyttere kan vinne 15 millioner kroner når radiokanalen jubilerer.

27.09.07 09:10

P4 skal lansere egen radiokonkurranse under tittelen «Hvelvet», melder kanalen på egne nettsider.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Ifølge RadioAssistant er det i en melding om at kanalen åpner for sponsorater i 2008 at det varsles et eget konkurranseprogram.

Millionpott
«Hvelvet» vil være en konkurranse for lytterne hvor det er mulig å vinne inntil 15 millioner kroner. Konseptet går ut på et glassmonter med digitallås på toppen hvor lytterne skal taste inn en sifferkode. Går den koden inn så åpner hvelvet seg hvor det ligger penger.

- Ja, vi driver å jobbe med dette. Vi er 15 år neste år og da har vi lyst til å slå på stortromma. Da vil vi la lyttere ringe inn på lufta, eller på eventer vi er på, sier programsjef i P4, André Winje Arntzen, til NA24 Propaganda.

Det er ikke slik at P4 vil hjelpe lytterne på vei til pengene.

- Dette er en kombinasjon du selv må klekke ut, om det er fødselsnummeret ditt eller hva du vil. Dette er et konsept som går mange steder i Europa med stor interesse. Dette er et konsept som vekker spenning og oppmerksomhet. Dessuten tror vi det kommer til å bli en snakkis, forklarer programsjefen.

Også biler
Det blir to former, hvor på lufta hvor det blir en konkurranseform mens det på eventer vil publikum måtte stille opp for å forsøke seg.

Konkurransen vil gå daglig over en periode på to til tre uker.

- Vi tenkte vi skulle ha det gjennom noen runder gjennom året, og vi vil trolig prøve oss allerede på vinteren. Vi har lyst til å gjøre dette til en sinnssyk aktivitet. For det har ikke vært noen andre konkurranser i mediene hvor det har vært så mange millioner i spill, sier Arntzen.

Og det er ikke bare penger som skal deles ut. P4 ser også på mulighetene til å dele ut blant annet biler til de ringer og deltar i konkurransen på lufta.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.