NA24.no

Gir TV-kunder radiokanaler

Foto: Håkon Høgetveit (NA24)
Internettradio kommer på TV hos Altibox.

TV-kundene til Altibox kan nå høre musikk fra tusenvis av radiokanaler fra hele verden direkte på tv.

- Radio fra hele verden blir nå tilgjengelig via fjernkontrollen, skriver adm. direktør Leif Aarthun Ims i Altibox i en melding

Mange bruker i dag datamaskiner og egne internettradioer for å høre på radiokanaler som sender over bredbåndet. På den måten er det mulig å få inn radiokanaler fra hele verden, nå også på tv, heter det i meldingen.

- Radio på TV er ingen spøk. Dette tror vi mange vil ha glede av, sier Ims. Fiberkabelen som leverer Altibox-tjenestene gir den alle beste kvaliteten på radioen som overføres over internett. TV-skjermen har en god flate for å finne fram i jungelen av internettkanaler, og mange har gode lydanlegget tilknyttet TVen, mener han.

Radiotjenesten vil inngå som en del av TV-portalen fra Altibox. Kunden kan fra i dag, syvende juni, ta i bruk den nye tjenesten via valget «SHOUTcast Radio» i portalen. Tjenesten aktiveres med omstart av dekoderen. Nytt i dag er også bedre funksjonalitet for PVR-dekoderen til Altibox. Finjustering av opptak, mapper for å sortere opptak og bedre sletting, er noen av nyhetene for PVR-dekoderen, melder selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere